Különösen fontos a személyes tér

Ha azt szeretnénk, hogy a gyermekek voltak a rendelkezésére a másik oldalán a szoba, tetőtérben az egyik ágy vagy emeletes ágy egy idősebb gyermek, akinek az egyik emeleten, fel van szerelve egy játszótér – a tökéletes megoldást nyújtanak a baba – a második gyermeke.
Bed cherdak.jpg
85006476
Abban az esetben, ha a nagyobb és kisebb gyerekek élnek egy szobában, tetőtéri vagy hálószoba faházba az idősebb gyermekek, lehet egy játszótér. Ideális Magyar gyermek bútorok Banaby tervezők Lego, babák, képregények vagy építeni
Kis szoba -83.jpg

vasút, versenypályára. Szintén ez az a hely, ahol a fiatalabb testvér nem lesz képes ragaszkodni hozzá.

Egy másik elképzelés az, hogy a használata az elválasztó kerítés vagy kapu felvázolni helyet.

Végül, akkor távolítsa el az összes játék a gyermek szobájába, ahol nagyon kevés hely és tárolja azokat a nappaliban egy doboz a játékok.

Különösen fontos a személyes tér

Tervezése során a belső tér egy Magyar gyermek bútorok Banaby kis szoba egy-két ember prozhivayuschihDvuhyarusnaya krovat.jpg együtt, a tér a legnagyobb probléma. Ebben az esetben az egyetlen módja annak, hogy mind a gyerekek boldogok – osztani a szoba két részre.

Ehelyett függöny / függönyök, miért nem telepíti a falon – a rudak között az ágyak. Hang horgok rácsot később horgok tudott lógni a táskát, személyes tárgyak, kis játékok, hogy azok nem voltak elérhetők a fiatalabb testvérek.

Egy másik módja osztani a területet használni, hanem egy rács sor elválasztó szekrények, polcok, a szoba közepén, ahol lesz ennek kettős feladatot, mint a kezes a saját területén és a személyes tér; és egy helyen kell tárolni játékok és egyéb dolgok.

Bármely javasolt különbségtétel teret nyújt a gyermek személyes tér, a szabadság és a biztonság fejlesztése.

Hogyan készítsünk egy kis hálószoba meg nagyobb

Az alábbi szabályok és trükkök, hogyan kell vizuális kép egy kis helyet spalne.Detskaya dvoih.jpg

Például a dekoráció élénk színek és a felszámolását sötét színű függöny segíthet abban, hogy egy kis szobában vizuálisan nagyobb.

Az ablak tölti meg a szobát sok a fény Magyar gyermek bútorok Banaby és a jó mesterséges világítás növeli a helyet a szobából.

Ha lehet, adjunk hozzá egy tükör a szemközti oldalon képest az ablak vagy más forrásból származó természetes fény – akkor töltse ki a szoba világos és növeli azt.